18 Feb 2021

Giveaway Vektor 2.0 by Cuya

Hi
Assalamualaikum semua
Lama dah x aktifkan diri dalam dunia blog ini
Inshaallah lepas ini akan aktif semula

Petang ini Anum nak join Giveaway from rakan blogger (Nasuha)
Kalau korang nak join sila la click banner ya
























Baik,jom pergi ke syarat-syarat giveaway.


1) Follow blog Cuya-> https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/  

2) Copy banner dan tulis entri bertajuk ' Giveaway Vektor 2.0 by Cuya'

3)Backlink banner dengan link blog Cuya.

4) Dah siap? Komen link entri di bawah ya.

Apa lagi kawan2 semua jom meriahkan Giveaway ini

Wish me luck



Share:

19 ulasan:

  1. Terima kasih sebab sudi join! Nanti Cuya update senarai peserta ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuya dah update senarai peserta ya..boleh cek ^^

      https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/senarai-peserta-giveaway-vektor-by-cuya.html

      Padam
  2. Best of luck, Anum.. Semoga ada rezeki untuk sis..

    BalasPadam
  3. All the best! Singgah bw dr segmen yg sama!☺

    BalasPadam
  4. Goodluck! All the best! :)

    https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/02/giveaway-vector-20-by-cuya.html

    BalasPadam
  5. hi. singgah daripada giveaway yg sama. hehe :)

    BalasPadam
  6. Pemenang yang dicari telah dijumpai! Jom kita tengok~
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/pemenang-giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    BalasPadam
  7. hi jom join GA menarik ni!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    BalasPadam

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih